آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها کدام خودرو‌ها مشمول مالیات می‌شوند؟ خودروی ۱۰ میلیاردی چقدر باید مالیات بدهد؟ / فرمول محاسبه مالیات خودرو‌های گران قیمت بازار طلای تهران تعطیل شد قیمت بلیت اتوبوس تهران-کربلا تمدید خودکار قرارداد‌های اجاره با سقف ۲۵ درصد به تصویب سران قوا رسید مستاجران بخوانند؛ مالکان در چهار مورد می‌توانند حکم تخلیه را دریافت کنند خبر جدید درباره افزایش مبلغ کالابرگ نحوه احراز هویت خریداران طلا پیش از معامله آخرین قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۱۴۰۵/۰۴/۰۱ ریزش سنگین شاخص بورس اطلاعیه مهم سازمان تامین اجتماعی درباره حقوق بازنشستگان خرداد ۱۴۰۵ قیمت جدید گوشت قرمز امروز اول تیر ۱۴۰۵/ راسته گوسفندی چند شد؟ + جدول تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی

تعرفه برق مشترکان بسیار بد مصرف تا ۴۵ برابر گران می‌شود

تعرفه برق مشترکان بسیار بد مصرف تا ۴۵ برابر گران می‌شود مدیرکل دفتر مدیریت انرژی و برنامه ریزی امور مشتریان توانیر اعلام کرد: امسال برنامه‌هایی برای صرفه‌جویی هم در بخش خانگی، تجاری، کشاورزی و هم در بخش اداری تهیه شده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۷ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 April 29
کد خبر: ۳۰۶۸۹۴

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از وزارت نیرو، عبدالامیر یاقوتی مدیرکل دفتر مدیریت انرژی و برنامه ریزی امور مشتریان توانیر گفت: با توجه به ناترازی برق که در فصل تابستان اتفاق می‌افتد، امسال برنامه‌هایی برای صرفه‌جویی هم در بخش خانگی، تجاری، کشاورزی و هم در بخش اداری تهیه شده است. بر اساس این برنامه تعرفه برق نیم درصد کل مشترکان که بسیار بد مصرف هستند به میزان ۴۰ تا ۴۵ برابر مشترکانی است که در الگو مصرف می‌کنند.

یاقوتی گفت: برای مصرف بهینه برق، مشوق‌هایی در نظر گرفته‌ایم که این تشویق‌ها گسترده، کاربردی و جذاب است، و عمدتاً برای صرفه‌جویی در فصل گرم سال و اوج مصرف برق در نظر گرفته شده است.

به گفته مدیرکل دفتر مدیریت انرژی و برنامه ریزی امور مشتریان توانیر کسانی که از ژنراتور برق استفاده کنند و بخشی از برق خود را از آن تامین کنند، برای هر کیلووات ساعت ۲۰۰۰ تومان از آنها خریداری می‌کنیم، در حالی که میانگین قیمت برق که به آنها می‌دهیم، سال قبل ۵۰۰ تومان بوده، یعنی هر کیلووات ساعت را ۴ برابر خریداری می‌کنیم.

وی گفت: برای مشترکان تجاری هم اگر از ژنراتور برق استفاده کنند، متناسب با تعرفه از قبض برق آنها کم می‌کنیم. به گفته مدیرکل مدیریت انرژی مشترکان توانیر، بخش اداری نیز امسال ملزم شدند، در ساعت اداری ۲۰ درصد از مصرف برق خود و بعد از ساعت ۱۳ به میزان ۷۰ درصد از برق خود را کاهش دهند.

یاقوتی با بیان اینکه در فصل گرم سال، بخش عمده مصرف مربوط به مشترکان برق خانگی است، گفت: برای بخش خانگی تشویق‌های گوناگونی در نظر گرفته‌ایم، برای آنهایی که در الگوی خود مصرف کنند، تشویق‌هایی در نظر گرفته شده است، اما آنهایی که الگوی نامتعارفی دارند، به میزان ۵ برابر تعرفه معمولی از آنها دریافت می‌کنیم

یاقوتی البته این را هم گفت: کل کسانی که خارج از الگوی متعارف، مصرف برق دارند، به میزان نیم درصد کل مشترکان هستند که تعرفه آنها به میزان ۴۰ تا ۴۵ برابر مشترکانی است که در الگو مصرف می‌کنند.

یاقوتی گفت: یکی از سیاست‌های ما محدودسازی برق برای مشترکان پر مصرف است که باید در مصرف خود بازنگری کنند، یا اینکه بخشی از برق مورد نیاز خود را از پنل‌های خورشیدی تهیه کنند.

به گفته مدیرکل مدیریت انرژی مشترکان توانیر، برای بخش کشاورزی در ۵ ساعت ظهر یعنی از ساعت ۱۱ تا ۱۸ اگر از برق چاه‌های کشاورزی استفاده نکنند، قبض آنها بخشوده می‌شود و اگر با ما همکاری کنند، به ازای هر کیلووات ساعتی که صرفه‌جویی انجام دهند، به اندازه ۱۷ برابر پول برق خود تشویق می‌شوند.

وی با بیان اینکه اولویت شبکه برق با مشترکان خانگی است، گفت: این بخش از مشترکان در عین حال، قابلیت جابجایی در مصرف برق خود از ساعت اوج به ساعات غیر اوج یا از روز‌های اوج به روز‌های غیر اوج و حتی فصل غیر اوج دارد./ مهر

کلمات کلیدی: برق مشترکان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار